ni får välja!

nu är det såhär att jag vill skriva om ett speciellt tema, t.ex familj, kärlek osvosv.
ge förslag på vad NI vill att jag ska skriva om!

Kommentarer
Postat av: katja

familj & kärlek

2012-01-26 @ 16:59:14
Postat av: jane

Alla älskar vi kärlek ju:-D

2012-01-26 @ 19:17:29
Postat av: Simon

Hmm..visst kärlek är intressant, men ändå inte på nåt sätt.

Det som istället är väldigt ovanligt, är din livssituation, med familjen och allting som hänt och händer runt omkring den. Jag menar, vem lever så? Det är nästan som i en film...



En utmaning borde väl vara att försöka beskriva och ge DIN personliga bild av allting, från början. Hur i hela friden kunde det bli såhär? Vad hände egentligen? Varför hände det? Vad beror det på? Familjen verkar ju vara ett stort kaos bara...vems fel är det? Går det att hitta någpn förklaring till allt? Går det att förlåta dom fel som har begåtts? Hur formas man i en sådan miljö som du tycks ha växt upp i? Är det någons fel? Fanns det ingen som såg vad som höll på att hända? Bryr sig ingen? Eller är hela uppväxten kanske fullt "normal"? Varför reagerar ingen? Vad blir det av människor som har det såhär? Hur ser framtiden ut för syskonen, för syskonbarnen? Ska syskonbarnen gå samma väg? Vad hade du behövt som du aldrig fick? Vill du gå samma väg som resten av familjen?



Vill gärna läsa din berättelse om Dig och din familj, om dina erfarenheter och dina förklaringar, om varför det blev som det blev.



Kraam /Simon

2012-01-26 @ 23:05:19
Postat av: Lina

Hej, intressant blogg =)

Jag skulle vilja höra din historia. Hur du mådde som liten, du har skrivit att du började må dåligt som 9 åring, varför? vems fel? kunde någon gjort något? Som Simon skriver, ett stort kaos. Hur upplever du det själv? Är det bara positivt att ha många syskon? eller det finns något negativt? Sen kan du alltid skriva om kärlek, men vad betyder kärlek för dig? vad är kärlek?

KRAAAM / Lina

2012-01-27 @ 16:55:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0